Нещодавно українців шокували новиною про розлучення популярного українського артиста Дзідзьо та співачки Slavia. Та попри це молода артистка продовжує розвивати свою кар'єру.
Slavia вирішила відправитися у мандри Україною, а у своєму Instagram молода співачка ділиться різноманітними подробицями зі своєї подорожі.

Slavia:  фото з instagram
Slavia: фото з instagram

Спочатку Slavia завітала до Одеси та Одеської області. Вона вже відвідала Санжійку, яка видалася їй схожою на Португалію, а після цього вирушила по узбережжю Грибівка, Кароліно-Бугаз та опинилася в Затоці.

У stories Slavia показала коротеньке відео, як місцевий чоловік заходить у холодне море. При цьому він купається зовсім один. Slavia відмітила, що купальний сезон ще не розпочався тому на пляжі ще нікого немає.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Сезон купання на Чорному морі ще не розпочався", - так Slavia підписала опубліковані кадри.

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська відкрила українцям секрет щастя.

Як повідомляв "Знай.uа", одружений Дзідзьо впав у дитинство і показав улюблену іграшку хлопчиків.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що дружина Дзідзьо Slavia закликала українок вимкнути телевізор