Відоме українське подружжя Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко разом зі своєю донечко Ніною зараз перебувають на відпочинку у Єгипті. Окрім відпочинку голова родини Арсен Мірзоян ще й мав тут справи, у нього відбувся тут концерт.
Та після концерту родина знову з головою пірнула у відпочинок. Подружжя почало публікувати різноманітні фото та коротенькі відео відпочинку. Цього разу Тоня Матвієнко у своєму Instagram у розділі stories поділилася сімейними кадрами з Єгипту.

Скріншот stories
Скріншот stories

Тоня Матвієнко показала, як її чоловік Арсен Мірзоян намагається витягнути з басейну м'яч. Для цього Заслужений артист України взяв сачок та намагався виловити його з басейну, а тим часом його дружина Тоня Матвієнко знімала все на камеру.

Скріншот stories
Скріншот stories

"А тим часом Арсен Мірзоян ми не будемо там, де м'яч", - так Тоня Матвієнко підписала опубліковане stories у своєму Instagram.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в латексі показала, хто тут погана дівчинка. Зірка зізналася, що у свій День народження мала ще одну мрію. Вона хотіла разом зі своїми дочками знятися для обкладинки модного глянцю.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко розкрила секрети успішного життя в 40 років: "Ще не всі знаєте"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь: поки Тоня Матвієнко з подружками