Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну армію прихильників. Саме тому вона тішить їх новими хітами та відеороботами. Не забуває зірка і про свій Instagram, тут вона ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Тоня Матвієнко на своїй сторінці в Instagram у розділі stories вирішила показати трохи більше свого повсякденного життя. Вона показала, як до неї у гості завітала її подруга співачка Божена Дар.

Скріншот stories
Скріншот stories

Тоня Матвієнко не залишила свою гостю без частувань, тому свою подругу співачка вирішила нагодувати окрошкою, яку приготував її чоловік Арсен Мірзоян. Варто зазначити, що окрошку співак приготував на березовому квасі.

Скріншот stories
Скріншот stories

На опублікованих кадрах видно, що Тоня Матвієнко зі своєю подруго частують окрошку поки Арсен Мірзоян готує на кухні для подруг.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Дякую за теплий прийом! Окрошка була неймовірна!", - написала у себе в stories заслужена артистка України Божена Дар.

Напомним, живую легенду Украины Нину Матвиенко "короновали": "Невероятная".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Как сообщал портал Знай.ua, Тоня Матвиенко не сдержала страсти с Арсеном Мирзояном: сделали это прямо на сцене. На снимке можно заметить, что чувства у пары не угасли даже спустя года.

Также портал Знай.ua писал, что 73-летняя Нина Матвиенко попала на камеру во время зажигательных танцев: "Балерина". Тоня Матвиенко показала интересные кадры со своей мамой.