Олег Скрипка - відомий український виконавець та учасник легендарного гурту "ВВ" (Воплі Відоплясова), створеного понад 30 років тому.

"ВВ" - засновники українського рок-н-ролу та етно-року. Олег Скрипка дуже рідко, хоч і з деякою періодичністю викладає будь-які публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 60 тисяч людей.

Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka
Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka

Цього разу велике інтерв'ю торкнулося однієї з найсерйозніших тем, які можуть бути озвучені під час цієї повномасштабної війни. Олег Скрипка виступив проти заборони на те, щоб чоловіки мали змогу вільно виїжджати за кордон. Нині ж подібною "пільгою" володіють лише кілька категорій українців. Або ті, хто опинився в Європі незаконно.

"У нас війна важка, але не така тотальна, що нам 100% усіх чоловіків потрібні. Якщо чувак хоче здригнутися і він не мотивований, який з нього воїн буде", - заявляє Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Він порекомендував створити систему, де людина не платитиме комусь у військкоматі, а зробить внесок на ЗСУ. Бо політика заборони робить усе гірше.

Нагадаємо, Олег Скрипка в Чорногорії знайшов російські "скріпи", і заспівав з окупантами: "Прекрасно..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олег Скрипка навалив кринжі про фемінізм і вказав на місце жінки: "Треба не прогаяти патріархат"

Знай.ua писав, фронтмен "ВВ" Олег Скрипка на власні очі побачив підготовку ЗСУ до контрнаступу: "За будь-яких умов"