Популярна українська телеведуча, блогерка та засновниця благодійного фонду Маша Єфросиніна поділилася зі своїми підписниками рекомендаціями, які допомогають їй виглядати стрункою та доглянутою.

Про це ведуча розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

44-річна Маша Єфросиніна виглядає набагато молодше за свій вік. Телеведуча навіть попри війну та постійні стреси має доглянутий вигляд та підтягнуту фігуру. Багато українок навіть заздрять телеведучій.

Нещодавно Маша поспілкувалася із своїми підписниками у соціальній мережі, та запропонувала дати відповідь на питання, які зараз хвилюють її шанувальників.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

У ведучої запитали, як їй вдається виглядати такою красивою та молодою.

Маша зізналась, що це зовсім нелегко, як може задаватись багатьом. Вона розповіла що витрачає багато часу та фінансів на своє фізичне та ментальне зоров'я та обмежує себе в їжі. Жінці також допомагають у цьому кваліфіковані спеціалісти.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Власниця благодійного фонду перерахувала шість пунктів свого догляду за душею та тілом.

Зірка розповіла, що бути ідеальною їй допомагають правильне харчування, спорт, косметичні процедури та психотерапія.

Маша Єфросиніна. Фото Instagram
Маша Єфросиніна. Фото Instagram

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна розповіла про гроші українців: "Принесли півмільйона".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна поставила на місце Остапчука, Позитива та Буші: "Візьміть сантиметри і заміряйте собі...".

Також ми повідомляли, що Машу Єфросинину активно звали працювати на росію, оскільки їй мало України: "Ти російськомовна, така класна".