Відома українська актрорка, учасниця "Квартал 95" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару розповіла, коли планує зіграти весілля зі своїм коханим.

Ірина Сопонару оголосила шанувальникам про заручини з іноземцем у травні, а зараз вирішила розкрити подробиці весілля. Як виявилось, урочистість відбудеться не цього року. Пара планує офіційно стати чоловіком та дружиною у травні 2024 року, тобто через рік після того, як Різ зробив артистці пропозицію.

На хвилююче запитання артистка відповіла в InstaStories, де розмістила фото у світлій сукні та залишила лаконічний підпис: "У травні".

Скріншот із Insta Stories, Сопонару
Скріншот із Insta Stories, Сопонару

Варто нагадати, у травні Різ вручив Ірині обручку з листівкою, де був підпис: "Вийдеш за мене заміж?". Вони були у статусі дівчини та хлопця три роки, а потім оголосили про заручини.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ірина Сопонару заручена. Фото Instagram
Ірина Сопонару заручена. Фото Instagram

Втім, це не перший іноземець, із яким Сопонару будувала стосунки, до Різа був ще один британець. До знайомства з артисткою він уже мешкав у Києві, а зараз вони разом люблять та підтримують Україну.

Раніше ми писали про те, що "Коли ти доросла жінка, а в тебе немає грошей...": Ірина Сопонару зізналася, скільки заробляє та чи допомагає їй наречений-іноземець

Як повідомляв Знай.ua, Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" нарешті показала сестру, яку ніхто раніше не бачив: "Слава Ісусу Христу"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Сопонару показала досить нареченого після збільшення грудей: "Одне з моїх коханих..."