Рок-музикант і лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка висловився свою думку про зірок, які до початку повномасштабного вторгнення заробляли в росії, а 24 лютого прийняли рішення підтримувати Україну. Зокрема, він висловився про Світлану Лободу і Віру Брежнєву.

Про це він розповів у інтерв’ю на YouTube-каналі "Власть vs Влащенко".

Олег Скрипка, фото з Instagram
Олег Скрипка, фото з Instagram

Артист вважає, що Лобода та Брежнєва вчинили "культурний злочин". Рокер прирівняв його до воєнного, та вважає, що співачки мають нести відповідальність навіть попри те, що розважали російську аудиторію ще до повномасштабного вторгнення. Він вважає, що війна в Україні цілком та повністю на їх совісті.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

"Як відомо, воєнні злочини не мають терміну давності. Я б застосував, що терміну давності не мають культурні злочини. Ці всі люди створили культурний злочин. У нас війна в Україні, тому що спочатку був створений культурний злочин, в тому числі і цими діячами, цими істотами. І те, що вони 25 лютого переписали свої тексти українською мовою і те, що вони зараз типу підтримують Україну, їхній злочин є. І війна в Україні – це в тому числі і на їх совісті. І таких персонажів, їх дуже багато. Просто прослідкувати, за яких політичних діячів вони грали концерти. Треба створити такий собі культурний Миротворець: за кого ти грав, за Ющенко чи за Януковича?" — зазначив Олег Скрипка.

Раніше ми писали про те, що Сергій Жадан та Олег Скрипка з "ВВ" здивували українців несподіваним тандемом: "Стовпи української культури"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка розповів про ватні мозки європейців і зазначив: "У музиці мають бути авторитети"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка з "ВВ" закликав українців готуватися до Різдва, але без бажання спалити всіх ворогів: "Буде актуальним"