У неділю, 18 квітня, не стало лікарки Львівської обласної клінічної лікарні Любові Гоцко-Ней - про тяжку втрату повідомили на сторінці медичної установи у Facebook.

"Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль від втрати людини… Сьогодні наша Львівська обласна клінічна лікарня втратила...Відійшла у засвіти Любов Василівна Гоцко-Ней- наша колега, ціла епоха Львівської ендокринологічної школи, лікар-професіонал, особлива людина, мудра жінка. Для багатьох із нас вона була вчителем, помічником, порадницею... За час своєї професійної діяльності допомогла не одній тисячі пацієнтів... Сьогодні ми сумуємо разом з рідними і друзями, співчуваємо усім, хто знав і любив нашу Любов Василівну. Нехай Господь приймає у свої обійми та дарує Царство Небесне! Вічна пам‘ять!", - йдеться в публікації.

У Львові померла лікарка обласної лікарні, скріншот

Колеги померлої відзначають, що усе життя лікарка віддавала медицині як у професійній роботі, так і в громадській діяльності. Вона допомогала молодим лікарям порадою та щиро переживала за здоров'я кожного пацієнта. Любов Василівна була дуже товариською та комунікабельною, великим оптимістом та життєлюбом, завжди була готовою порадити та допомогти, уміла підтримати та додати оптимізму - особливо зараз, у нелегкі часи пандемії.

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати