У понеділок увечері, 5 квітня, у Львові спіймали рекордно п'яного водія, який "прославився" витівкою з копами.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Подробиці повідомляє “Pitbull Lviv” на своїй сторінці у Facebook.

"Поліція засікла водія біля продуктового магазину на вул. Голоско. Чоловік був настільки п'яний, що не зміг знайти документи, а натомість пред'явив патрульним ковбасу, яку щойно купив в магазині", - йдеться в повідомленні.

У Львові спіймали рекордно п'яного водія, скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Копи отетеріли від такої несподіванки, адже не щодня побачиш за кермом людину, яка повністю втратила ясний розум через оковиту.

"Стан ''героя'' не дозволив йому пройти огляд - продути драгер він фізично не зміг, а їхати в лікарню відмовився, бо хвилювався заразитись коронавірусом. 2.5, 130, відмова", - розповідають поліцейські.

У Львові спіймали рекордно п'яного водія, скріншот

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру.