Молодий богатир зі Львова переміг на чемпіонаті України з важкої атлетики. Про це повідомили на сторінці Львівської обласної ради у соцмережі Facebook.

29 березня вихованець КЗ ЛОР Школи вищої спортивної майстерності Богдан Гоза переміг на чемпіонаті України з важкої атлетики, який проходив у Чернігові.

19-річний спортсмен виступав за віковою категорією "юніори" (до 23 років) та у ваговій категорії до 109 кілограм. В результаті йому вдалося заробити три "золотих" медалі і встановити три рекорди.

Так, Богдан Гоза здобув перше місце у ривку на 183 кілограми, що є новим рекордом України серед юніорів і перевищує юніорський рекорд Європи.

Крім цього Львівський спортсмен став найкращим у поштовху на 211 кілограм і також встановив новий рекорд України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Третю медаль львів'янину вручили за загальну вагу - 394 кілограми. Це є новим рекордом України серед юніорів і перевищує норматив майстра спорту України.

Публікація Львівської обласної ради: Facebook
Публікація Львівської обласної ради: Facebook
Публікація Львівської обласної ради: Facebook

Нагадаємо, що грудний м'яз бодібілдера відірвався від кістки під час жиму лежачи на 220 кг

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Любити...", - скандальний боксер Іван Редкач розчулив єдиним фото

Також, "Знай.uа" писав, що юна франківчанка зробила хід конем і привезла додому три медалі: ось як потрібно грати в шахи