Спортсмен з Львівщини Іван Харів виборов срібло на Чемпіонаті України з тхеквондо.
Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міської ради.
Так, стало відомо, Іван Харів з Дрогобиччини виборов срібло на Чемпіонаті України з тхеквондо, який відбувався у Харкові. Варто зазначити, що участь у цих змаганнях взяли участь понад 390 учасників з 20 областей України.

Іван Харів виборов срібло на Чемпіонаті України з тхеквондо. Фото: Дрогобицька міськрада
Іван Харів виборов срібло на Чемпіонаті України з тхеквондо. Фото: Дрогобицька міськрада

У складі збірної команди Львівської області дрогобичанин Іван Харів виборов срібло у категорії "особисті чоловіки дорослі 31 р. та старші".

“Вітаємо спортсмена з нагородою на Чемпіонаті України та бажаємо подальших успіхів”, – йдеться у повідомленні пресслужби Дрогобицької міської ради.

Нагадаємо, що найпривабливіша гольфістка світу не соромиться глибоких декольте: ефектні кадри Пейдж Спіранак. Пейдж Спіранак підкорює світ ефектною зовнішністю

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська чемпіонка Магучих побила рекорд і стала третьою у світі.

Також Знай.uа писав, що хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще