Відома українська актриса Ольга Сумська не припиняє тішити своїх фанатів новими ролями у театрі чи кіно. До того ж зірка активно гастролює Україною.
Попри таку шалену зайнятість зірка знаходить час на свій Instagram, де ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram
Ольга Сумська, скріншот: Instagram

Останніми днями на вулицях України спостерігається по-справжньому весняна погода. Сонечко прогріває землю своїми променями й природа оживає після зими. Ольга Сумська неодноразово зізнавалася, що полюбляє цю пору року, адже все починає квітнути та надихати.

Скріншот stories
Скріншот stories

Так у своєму Instagram у розділі stories Ольга Смуська опублікувала фото цілої плантації підсніжників. До того ж зірка зізналася, що їй особливо подобаються ці квіти, які символізують прихід весни.

"Обожнюю!", - так Ольга Сумська підписала оприлюднене фото підсніжників.

Раніше повідомляли, 54-річна Ольга Сумська влаштувала "мокрі" танці в душі: ледь прикрилася рушником.

Як повідомляв Знай.uа, Джамала, Фреймут і Сумська показали улюблених волохатиків - "Cелебріті не соромляться".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай.uа писав, красуня Ольга Сумська показала свій ранок: чим снідає Роксолана.