Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала широку популярність завдяки програмі "Ревізор".
Останнім часом у соціальних мережах з'являються цілі сторінки присвячені Фреймут. Цього разу на фан-сторінці знаменитості в Instagram під назвою "freimuteam" опублікували фото телеведучої та її роздуми про походження людини.
Ольга Фреймут відмітила, що всі ми народжуємося в різних сім’ях: хтось в сім’ї аристократів, будівельників, політиків, вчителів, інженерів. Але попри все зірка каже, що потрібно любити своє корінням в жодному разі не відрікатися від нього.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Я дуже люблю те, що я провінційна дівчина. Коли мене хочуть образити, пишуть: "з тебе ніколи не вийде село". Так, з мене ніколи не вийде село. Я принципово не хочу, щоб з мене виходило село. Я ніколи не дозволю селу вийти з мене. Тому, що для мене село – це моя бабуся, її традиції, це можливість доторкнутися лицем до сунички на грядці. Я люблю сільське в собі. Тому, що це дало мені сили", - зазначила Фреймут.

В кінці телеведуча відмітила, що треба не цуратися того, що дала тобі твоя біографія, але слід "вміти коригувати свою долю".

Нагадаємо, Ольга Фреймут розстебнула ґудзики і показала, як правильно фотографуватися: "Над прірвою і на даху". Ольга Фреймут поділилася правилами етикету, які стосуються фотографій

Як повідомляв портал "Знай.ua", засмучена Ольга Фреймут поскаржилася на чоловіків: "Терпимо століттями". Фреймут заговорила про стереотипи

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Фреймут відвезла старшу доньку до грузинів: подалі від домашніх турбот. Ольга Фреймут разом з донькою Златою відправилися у мандрівку.