Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала широку популярність завдяки програмі "Ревізор". За життям теледіви з задоволенням слідкують тисячі фанатів, тому у соціальних мережах з'являються цілі сторінки присвячені Фреймут.


Так, цього разу на фан-сторінці знаменитості в Instagram під назвою "freimuteam" повідомили, як Ольга Фреймут разом з донькою Златою відправилися разом у подорож. Відомо, що 39-річна телеведуча та її 15-річна донька вирішили відправитися у грузинську столицю Тбілісі.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

Таким чином мама з донькою вирішили провести вікенд разом аби обговорити всі турбуючі теми. Так, Ольга та Злата показали, як відправилися на обід в один з місцевих ресторанів аби відвідати грузинських смаколиків.

Донька Ольги  Фреймут, фото: instagram freimuteam
Донька Ольги Фреймут, фото: instagram freimuteam

До того ж телеведуча разом зі своєю донькою відвідали у Грузії виставку картин, яка припала до душі Ользі Фреймут. Варто зазначити, що у цей день вони були її єдиними відвідувачами, тому змогли насолодитися прекрасними картинами у повній тиші.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

Нагадаємо, що Ольга Фреймут відчула себе маленькою дівчинкою, але фанати не оцінили: "Як лялька в самоварі"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Фреймут видала правду про всіх своїх чоловіків:"це був період рагульства".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що роскошная Ольга Фреймут показала свою найбільшу пристрасть, і чоловік тут ні при чому.