Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут відома своїми різноманітними висловами. До того ж теледіва має багатотисячну армію шанувальників, які з задоволенням слідкують за її життям.
Так, цього разу на фан-сторінці знаменитості в Instagram під назвою "freimuteam" опублікували уривок книги "Де їсть і з ким спить Фреймут" у якому вона заявила, що несправедливо розділяти людей на сильну та слабку стать.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Я живу наче поза статтю. В минулому столітті жінка-філософ Сімона де Бовуар писала, що несправедливо ділити людей на сильну та слабку статі, — я з нею згодна. Душа не має статі. Так сталося, що певні органи в чоловіків і жінок різні, але жінка, як і чоловік, — передусім людина", - зазначила вона.

Фреймут заявила, що не погоджується зі стереотипом, що чоловік - творець, сильний, мужній, а жінка - як Єва, що вийшла з чоловічого ребра.

"Я не згодна з цими віджилими шаблонами. Усі знають, що ангели не мають статі. Ніхто їх не бачив, а проте... якщо щось є, то воно має назву" - підсумувала Фреймут.

Нагадаємо, Ольга Фреймут заговорила про великі гроші: "На чорний день...".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут розповіла, що потрібно робити з потрісканими губами: "Ні в якому разі"

Знай.ua писав, Ольга Фреймут розстебнула гудзики і показала, як правильно фотографуватися: "Над прірвою і на даху"