Ольга Сумська - відома українська актриса. Масштабну популярність артистці принесла роль "Роксолани", та навіть зараз вона продовжує тішити фанатів новими ролями у кіно та театрі.

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Ольга Сумьска поділилася закулісними моментами з гастролі у Харкові. Акторка презентувала виставу під назвою "Боїнг-Боїнг".

Скріншот  stories Ольги Сумської
Скріншот  stories Ольги Сумської

На сторінці у соцмережі Сумська показала як її чоловік Віталій Борисюк готується до вистави та бриється перед дзеркалом. Варто відзначити, що гримерка артистів залишає бажати кращого. Адже тут стоять старі меблі та обшарпані стіни навколо.

Скріншот  stories Ольги Сумської
Скріншот  stories Ольги Сумської

У наступній stories Ольга Сумьска показала вже кадри зі сцени. На них вона у рамках вистави танцює зі своїм колишнім чоловіком Євгеном Паперним у формі бортпровідників. Зазначимо, що у колишнього подружжя є спільна донька - Антоніна.

Скріншот  stories Ольги Сумської
Скріншот  stories Ольги Сумської

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька відверто розповіла Каті Осадчій про розлучення: "Вірю в любов"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча похвалилася подарунком від Горбунова: "Не діаманти, але..."

Знай.ua писав, у 38-річної Людмили Барбір почалися ускладнення після складної хвороби: не спить всю ніч