Частина львівських шкіл вже перейшла на дистанційку через різкий стрибок хворих на коронавірус. Мер міста Андрій Садовий не виключає введення локдауну у Львові.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

За словами Садового, ситуація в місті досить тривожна, і цілком можливо, що доведеться вводити локдаун.

"З приводу локдауна, думаю, що він цілком можливий. Зараз локдаун є на Франківщині, Закарпатті, Чернівецькій області. Також схожа ситуація є в світі: Естонія пішла на локдаун, в деяких країнах вже немає де лікувати хворих",- сказав Андрій Садовий.

Як сказав мер, зараз у Львові деякі школи навчаються дистанційно, враховуючи рекомендації обласної комісії з ТЕБ та НС.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Сьогодні, 9 березня засідатиме і міська комісія ТЕБ і НС. Вона повинна буде прийняти рішення.

Як повідомили 9 березня у Львівській ОДА, епідситуація в області погіршується: за 2 тижні заповненість ліжок зросла майже на 20%. У лікарнях області є понад 1900 пацієнтів, які хворіють коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівський маршрутник вигнав за борт заплакану дочку героя АТО: "я б все віддала, аби у мене не було цього посвідчення"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів'янам можуть повернути нічні маршрутки - "вимерли" через карантин

Також «Знай.иа " писав, що Коронавірус завдав потужного удару по львів'янах, головний лікар нарешті заговорив: "ситуація погіршується"