У Львові помер колишній начальник обласної поліції. Про це повідомив колега загиблого Олег Рудницький на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У публікації Олега Рудницького сказано, що 28 січня помер екс-начальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, колишній перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний.

На момент смерті екс-чиновнику було 58 років.

"Давайте помолимося. Пішов у вічність пісний Василь Михайлович. Царство Небесне і вічна світла пам'ять." - написав Олег Рудницький.

Публікація Олега Рудницького: Facebook
Публікація Олега Рудницького: Facebook
Публікація Олега Рудницького: Facebook

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше в ЗМІ повідомляли, що Василь Пісний переніс коронавірусну хворобу після чого впав у кому.

У 2010 році Василь Пісний був обраний депутатом Львівської обласної ради і керував комісією з питань законності. У період з квітня 2013 року по березень 2014 року він займав крісло першого заступника голови Львівської обласної ради.

У період з березня 2014 року по 4 лютого 2015 року Василь Пісний працював на посаді голови департаменту по боротьбі з економічною злочинністю МВС України. У березні 2015 року був призначений на посаду заступника Голови Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУЦ. У березні 2019 року він був звільнений з посади.

Василь Пісний проживав у Брюховичах.

Василь Пісний, фото: inlviv.in.ua
Василь Пісний, фото: inlviv.in.ua
Василь Пісний, фото: inlviv.in.ua

Нагадавши, померла відома Одеська актриса Ірина Токарчук, тітка Сіма з "Джентельмен-шоу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер творець геніальних фільмів: "Класик кінематографа"

Також, "Знай.uа" писав, помер зірка серіалу "Секретні матеріали"