Стало відомо про те, то 21-річному жителю Львівської області, який хворий на ДЦП, терміново потрібні гроші на реабілітацію. Рідні не впораються без допомоги небайдужих.

Таким чином повідомляється, що найближчим часом 21-річний Владислав Карпін з Стебника повинен пройти реабілітацію в центрі «Вернигора», що в Модричах. У дитинстві йому поставили страшний діагноз-дитячий церебральний параліч і спастичний тетрапевз. Лікарі радять проходити подібну процедуру близько п'яти разів на рік, інакше решту часу людина буде прикута до ліжка.

Хлопцеві на Львівщині потрібна допомога, фото: соціальні мережі
Хлопцеві на Львівщині потрібна допомога, фото: соціальні мережі

Про це повідомляє Інформаційний портал «Львівська мануфактура новин».

Раніше на допомогу приходили благодійні фонди, але тепер, мама змушена сама шукати гроші на це, так як вони допомагають лише дітям до 18 років.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крайня реабілітація була в листопаді, і ось гроші потрібні знову, близько 90 тисяч гривень, 10 з яких їм вже вдалося зібрати.

Хлопцеві на Львівщині потрібна допомога, фото: соціальні мережі
Хлопцеві на Львівщині потрібна допомога, фото: соціальні мережі

Курс реабілітації дає позитивні результати, і переривати його не можна ні в якому разі.

"Не маю права опустити руки, так як кожен рух Владиславу дається ціною супер важких зусиль" - розповідає мама Іра.

У центрі є все те, що необхідно для реабілітації: і басейн, і кваліфіковані лікарі, і спеціальне обладнання. Але, все це коштує грошей.

Нагадаємо, 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька дівчинка може опинитися в інвалідному візку, важлива кожна хвилина- " Ліза хоче танцювати!"

Також, "Знай.ua" писав, маленький львів'янин проковтнув магніти і опинився під скальпелем: "Три дні носив у шлунку"