Відомий український хореограф 90-річний Григорій Чапкіс перебуває у реанімації. Його син Грег попросив молитися за здоров'я батька.
В Instagram-stories 41-річний хіп-хопер, який живе та працює в Америці, опублікував світлину батька та зазначив, що його батько перебуває у тяжкому стані. Та попросив молитися за здоров’я та життя його батька.

"Будь ласка, моліться за мого тата. У нього не все добре", - написав Грег.

Григорій Чапкіс, фото: Stories Instagram
Григорій Чапкіс, фото: Stories Instagram

Більше син Чапкіса не повідомив жодної інформації про стан артиста. Варто зазначити, що відомого хореографа вже втретє госпіталізували до лікарні – артист у реанімації.
Нагадаємо, 19 грудня Григорій Чапкіс потрапив до лікарні із двобічною пневмонією. Хореографу зробили два тести на коронавірус, результат яких був негативним.

Григорій Чапкіс / скріншот з відео
Григорій Чапкіс / скріншот з відео

Напередодні Нового року суддю шоу "Танці з зірками" виписали з лікарні. Тоді син артиста говорив, що легендарному хореографу стало ліпше. Втім, 6 січня Чапкіса знову госпіталізували. Днями артист втретє потрапив до лікарні.

Нагадаємо, що хореограф з Франківська показав Владу ямі, як потрібно танцювати: молодий Чапкіс. Олександр Заставний присвятив життя танцям і зараз розвиває школу українського танцю на Прикарпатті.

Як повідомляв портал Знай, 90-річний Григорій Чапкіс знову був екстрено госпіталізований. Здоров'я сильно підводить.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай писав, що Гвоздьова з "танців з зірками" розкрила секрет хорошого спілкування зі свекрухою: "поради залишаються порадами".