На Чернігівщині у зоопарку тигр до смерті загриз 47-річного чоловіка.
Про це повідомляє "Суспільне Чернігів".
Так, стало відомо, що у Менському зоопарку на Чернігівщині тигр до смерті загриз працівника. Зазначається, що ця НП сталася у четвер, 4 лютого близько 15 години, коли завідувач секції диких тварин зайшов погодувати хижака.

Тигр загриз працівника зоопарку / фото cn.npu.gov.ua
Тигр загриз працівника зоопарку / фото cn.npu.gov.ua

"Він не дотримався правил безпеки. Відкрив двері, зайшов до тигра, не прикривши їх. Треба заходити вдвох, а він чомусь зайшов сам. Навіть сама не знаю чому, адже він з 2009 року працює в нас", – сказала директорка зоопарку Зінаїда Максименко.

У результат цієї НП загинув 47-річий чоловік, у нього є дружина та дорослий син. За словами речниці сектору комунікації поліції Чернігівської області Юлії Ковтун, тигр прокусив шию співробітнику зоопарку, коли той зайшов у клітку погодувати хижака. Чоловік помер на місці до приїзду медиків.

Скриншот відео ТСН
Скриншот відео ТСН

За фактом трагічної загибелі працівника поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві або будь-якому підприємстві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, якщо це спричинило смерть людини.

Нагадаємо, раніше молодий батько жорстоко вбив чотиримісячного сина і "покаявся" над дитячим тільцем: "не любив..."

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє портал Знай у Чернівцях десятирічний хлопчик випав з вікна, лікарі чаклують над покаліченою дитиною

Також Знай писав, що 26-річний актор наклав на себе руки, нація в жалобі через загибель молодого таланту