Стало відомо про те, що військові ліцеїсти зі Львова вирішили презентувати кліп на честь Героїв Крут. Вражаючий ролик.

Таким чином повідомляється, що до Дня пам'яті Героїв Крут, львівські ліцеїсти записали Музичний кліп «у полі під Крутами». 103-та річниця пройде в п'ятницю, 29 січня.

У твір заклали філософію того, що українська молодь готова захищати свою батьківщину до останнього подиху, як і сто років тому.

Режисер креативної команди VIVIDPRO Вікторія Холстіна розповіла про самий робочий процес над художнім проектом. За її словами дуже важливий дух і ідея, в які ти віриш, а другорядними є зброя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Автором слів і музики до пісні став бард-композитор Олександр Шевченко. Записували кліп в одній з місцевих студій звукозапису. Співаками та сповнювачами стали учні Львівського державного ліцею імені Героїв Крут Борис Загорулько, Захар Бойко, А також Владислав Пирожок.

Зйомки почалися ще восени минулого року, і знімали як в павільйоні, так і під час серії натурних зйомок.

Нагадаємо, Андрій Садовий у свято Водохреща згадав події на Майдані, які відбувалися сім років тому.

Як повідомляв портал "Знай", Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу попри заборони. 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом.

Також, "Знай" писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно.