У Львові суд оштрафував дівчину, яка була збита маршруткою.

Про подробиці події розповідає видання "ZAXID.NET", посилаючись на постанову Галицького районного суду Львова.

Повідомляється, що інцидент стався ще 5 грудня 2020 року близько 11:00. Студентка Єлизавета а. перебігала дорогу в недозволеному місці на вулиці Дорошенка неподалік від будинку №15, чим спровокувала ДТП – на неї скоїв наїзд водій маршрутного таксі "Еталон". У слідстві події дівчина отримала тілесні ушкодження (їх тяжкість в постанові суду не вказана).

В ході дослідження матеріалів справи суддя Христина Місько визнала винною Єлизавету а. за порушення правил дорожнього руху. Студентка повинна буде заплатити штраф у розмірі 340 гривень, а також 454 гривні судового збору.

Відзначається, що дівчина не з'явилася на засідання суду, проте все одно має право оскаржити постанову в Апеляційному суді.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові в одному з тролейбусів, що курсують за маршрутом № 33, виявили літню жінку з втратою пам'яті. Жінка не могла розповісти ні як її звуть, ні де вона живе.

Як повідомляв портал Знай.иа, хлопець зі Львова, якого ще 14 Січня заблукав у Карпатах і проблукав на морозі півтори доби, втратить кілька пальців. Про це повідомили в опіковому відділенні 8-ї міської клінічної лікарні.

Також Знай.иа писав, що під Львовом потяг протаранив маршрутку з пасажирами.