Мешканка Львова відсудила у навчального закладу 18 тисяч гривень за те, що послизнулася на ожеледі і зламала руку.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає видання "Zaxid.net", посилаючись на рішення суду.

Повідомляється, що 53-річна львів'янка послизнулася на ожеледі 9 січня 2020 року біля будинку на вулиці Сластіона, де вона проживає. За її словами, в той день вона вийшла з під'їзду і на прилеглій території послизнулася на тротуарі, який був покритий льодом. У слідстві цього вона зламала руку.

Жінка заявила, що на лікування вона витратила 8 тисяч гривень, а також 7 тисяч гривень на таксі. Крім цього, жінка зажадала відшкодувати моральну шкоду в розмірі 20 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Будинок, в якому проживає Наталія, знаходиться на балансі Львівського вищого професійного художнього училища. Представники навчального закладу заявили, що того ранку прибиральниця посипала прилеглу територію піском, однак доказів цьому не надав.

З боку постраждалої також виступила сусідка, яка підтвердила падіння Наталії через ожеледицю.

Суд взяв до уваги свідчення обох сторін і вирішив частково задовольнити позов постраждалої. Львівське училище зобов'язане виплатити Наталії 8 тисяч гривень за лікування, а також 10 тисяч гривень за моральну шкоду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко після тисяч киян у травмпунктах звернув увагу на ожеледь.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві ожеледь відправив автомобіль в "нокаут" - машина опинилася практично на коліях залізниці.

Також Знай.иа писав, що киян почали штрафувати за сніг і лід.