Андрій Садовий у свято Водохреще згадав події на Майдані, які відбувалися сім років тому.

Про це мер Львова Андрій Садовий написав на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Так, у вівторок, 19 січня Андрій Садовий згадав події на Майдані. Він відзначив, що попри лютий мороз українці вийшли аби захистити права своєї країни. Саме в той момент українці об'єдналися заради спільної мети - кращого майбутнього для України.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

Також мер Львова відмітив, що жертва Героїв Небесної Сотні назавжди закарбувалася у пам'яті українців. Адже тоді найвідданіші патріоти своєї країни віддали життя, щоб захистити свої права та Україну.

"7 років тому Водохреще було іншим. Відважні люди пройшли крізь мороз та вогонь, щоб захистити свої права та Україну. Це були страшні дні, коли ми отримували повідомлення про перших загиблих на Майдані. Ніколи не забудемо цю жертву. Вічна Пам’ять і Слава Героям Небесної Сотні", - зазначив Садовий.

Як повідомляв портал "Знай" Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу попри заборони. 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік".

Також, "Знай" писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно.