У Львові запрацювали два пункти обігріву для бездомних людей. Вони діятимуть за умови зниження температури повітря до мінус 10 °C.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram повідомив мер Львова Андрій Садовий.
Так, стало відомо, що у Львові працює два пункти обігріву. Один у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській, 3а. Інший — у приміщенні БО «Регіональний центр соціальної адаптації» на вул. Личаківській, 56.

Андрій Садовий, скріншот із відео
Андрій Садовий, скріншот із відео

"Прийшли морози. Не забуваймо про людей, які через складні життєві обставини опинились без даху над головою. Нагадаю, що у Львові працює 2 пункти обігріву, де можна зігрітись, випити теплого чаю, поїсти та отримати теплий одяг", - написав Садовий.

Варто зазначити, що Львівська міська рада звертається до усіх небайдужих повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб, які потребують допомоги на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Як повідомляв портал "Знай" Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу попри заборони. 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом.

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, "Знай" писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно.