Під Львовм виявили звалище медичних відходів. Про це розповіли на сторінці поліції Львівської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 січня, під час моніторингу соцмереж, поліцейські виявили інформацію про те, що біля села Сокільники Пустомитівського району були знайдені медичні відходи — пробірки зі слідами крові.

На місце вирушили слідчі Пустомитівського відділення поліції, експерти-криміналісти, судмедексперти, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівської області.

По прибуттю на місце події правоохоронці виявили звалище побутових відходів і медичні колби з речовиною візуально нагадує кров.

Під Львовом знайшли звалище з медичними відходами: Facebook поліція Львівської області
Під Львовом знайшли звалище з медичними відходами: Facebook поліція Львівської області
під Львовом знайшли звалище з медичними відходами: Facebook поліція Львівської області

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даним фактом було відкрито кримінальну справу згідно ч.1 ст. 325 порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь) Кримінального кодексу України.

Згідно санкції зазначеної статті, за дане порушення передбачено покарання у вигляді штрафу на суму від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Публікація поліції Львівської області: Facebook
Публікація поліції Львівської області: Facebook
Публікація поліції Львівської області: Facebook

Нагадавши, у Франківську автобуси закидали сміттям, злості бракує: "Куди дивиться Марцінків?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", безсердечні українці викинули 700 малюків на звалище: бідні монстрики

Також, "Знай.uа" писав, подвір'я у Тернополі захаращили речами покійної мешканки: орудують ночами