У Львові патрульні допомогли дістатися додому дуже старенькому дідусеві. Про це розповіли у місцевій поліції.

Як зазначається, пізно ввечері напередодні Різдва, двоє патрульних отримали повідомлення, у якому небайдужі громадяни просили допомогти літньому чоловікові. Дідусь ходив у парку Горіховий гай виглядав украй розгубленим.

Прибувши на місце виклику, поліцейські обшукали парк і виявили згаданого дідуся. Він не міг пояснити, як і чому опинився у парку, однак начебто пам’ятав свою вулицю і номер будинку, де проживає.

Не зважаючи на те, що в чоловіка були проблеми зі слухом, патрульним вдалося налагодити із ним контакт. Вони посадили його до автомобіля і повезли за вказаною адресою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прибувши на вулицю Кульпарківську, патрульні разом із дідусем вирушили шукати його помешкання. У вказаному чоловіком будинку було кілька під’їздів, і спочатку він вказав неправильний напрямок. Сусіди підказали, що чоловік живе в іншому під’їзді.

Врешті-решт їм вдалося знайти, де мешкає дідусь, і передати його враженій онучці. Та повідомила, що розшукувала 90-річного дідуся з самого ранку, проте навіть не уявляла, де він міг подітися.

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також «Знай.uа " писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві