Стало відомо про те, що у Львові жінка зламала «двірники» в маршрутці. Перші подробиці резонансного інциденту.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент в середу, 6 січня. На зупинці поруч з торговим центром» Іскра " жінка напала на водія маршрутки номер 40.

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Місцева мешканка зламала "двірники" на транспортному засобі, і не дала пересуватися далі. Про це повідомив інформаційний портал «Варта1».

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як виявилося, причиною конфлікту стало просте посвідчення.

На всю вулицю вона кричала, що водій викинув на Личаківській її посвідчення, але, як виявилося пізніше, вона обізналася, і це був не той водій.

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, які і повинні будуть надалі з'ясувати, в чому ж справа, і хто винен.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові загорівся новенький тролейбус. Пасажирам довелося вискакувати із задимленого салону. Очевидці розповіли, що завдяки реакції водія всі пасажири залишилися живі і здорові.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі водій маршрутки влаштував перегони на міській вулиці. Водій навіть не зупинився, щоб висадити пасажирів.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі молодій людині на протезах не поступилися місцем у маршрутці.

Даною історією поділився чоловік у коментарях під одним постом, де жінки дорікали чоловікам у тому, що ті не поступаються місцем у транспорті.