У Львові оголосили про підозру патрульному, який підробляв звіти заради збільшення власної успішності в роботі.

Про подробиці події розповідає прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили, що дільничний офіцер патрульної поліції з травня по червень 2020 року займався підробкою процесуальних документів. За цей період чоловік встиг внести неправдиві відомості в 3 документи.

Зазначається, що місцевий житель, на якого патрульний виписав протоколи про адміністративні правопорушення, нічого не порушував. Таким чином правоохоронець штучно підвищував показники в роботі.

Правоохоронці / фото: Львівська облпрокуратура
Правоохоронці / фото: Львівська облпрокуратура

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Слідчі оголосили патрульному про підозру у службовому підробленні. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади і займатися певною діяльністю до 3 років.

Суд вже обрав підозрюваному запобіжний захід. Правоохоронці продовжуватимуть проводити досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Львівській області підліток намагався накласти на себе руки, але поліцейські його врятували.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові жінка зламала "двірники" в маршрутці і напала на водія. Як виявилося, причиною конфлікту стало просте посвідчення.

Також Знай.иа писав, що у Львівській області чоловік прив'язав собаку до автомобіля, і почав тягнути бідну тварину по дорозі.