Відома українська співачка Тоня Матвієнко часто тішить своїх підписників у соціальних мережах новими світлинами. Цього разу співачка оприлюднила нову світлину з коханим чоловіком Арсеном Мірзояном та привітала українців з Новим роком.
На фото подружжя позує на фоні засніженого лісу та стенда у вигляді ялинки, на якому російське слово "Елочка" виправлене на "Элочка". Для фото Тоня вирішила утеплитися та одягла куртку з капюшоном. Її чоловік також позує у теплому зимовому одязі чорного кольору.
Під знімком артистка залишила привітання для своїх фанатів. Тоня Матвієнко побажала українцям миру та злагоди у новому 2021 році.

Фото: instagram Тоні Матвієнко

"З новим роком! «Элочку» Вам в кожну хату. Миру, здоров’я і добра, моя прекрасна Україно!", - написала зірка під фото.

У коментарях під фото співачки українці теж залишили для неї свої щирі привітання з Новим роком:

"Взаємно❤️❤️❤️ З прийдешнім 🎄 ❄️", "З прийдешнім!!! Всіх Благ!! Здоров'я та творчих успіхів♥️♥️", "З новим роком. Будьте здорові та щасливі!", "Ви чудові", "Ви дуже гармонійна гарна сімейна пара", - такі привітання залишили українці у коментарях під фото.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко подарують свято нашим героям на фронті: тонни олів'є і концертний тур

Як повідомляє портал Знай у Мірзояна трапилися великі неприємності на дорозі: часу дали всього добу

Також Знай писав, що Зять Матвієнко Мірзоян показав, за що Його полюбила дружина: ось вона, жіноча мрія