Попри Новий рік, який невпинно підкрадається під домівки українців є й ті, хто 2021 зустріне не у родинному колі, а на роботі. Це зокрема й патрульні поліціянти.

Львівські патрульні закликали святкували львів'ян з розумом та зазначили, що вони подбають про спокій містян у новорічну ніч. Відповідне повідомлення пресслужба патрульної поліції Львова оприлюднила на сторінці в Instagram.

Instagram lvivpatrolpolice

"Ну що ж останній день року неспинно спливає 🤗 Святкуйте з розумом, а наші #патрульніЛьвова подбають про ваш спокій 🎄🎉 ", - сказано у повідомленні поліціянтів.

До слова, мер Львова Андрій Садовий закликав містян святкувати Новий рік удома, щоб зменшити ризики захворювання. Садовий звернувся до львів'ян та попросив провести новорічну ніч вдома. Цьогоріч через карантинні обмеження у Львові не буде відбуватися якихось гучних гулянь.

" Звичайно, що в місті є гарні ілюмінації, ялинка, ярмарок, але краще все ж побути в цей час на ізоляції, адже нічого ціннішого за здоров’я немає", - зазначив мер.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садовий підхопив коронавірус і поскаржився на весь Львів: "відчув слабкість"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Садовий присягнув львів'янам і пообіцяв те, чого не зробив за чотири каденції

Також "Знай.uа" писав, що Садовий пообіцяв львів'янам грандіозну вечірку на Різдво, локдаун не перешкода: "у нас особлива атмосфера"