Відома українська співачка та донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько тішить своїх фанатів новими світлинами та цікавими думками у соціальних мережах.
Цього разу дружина Арсена Мірзояна в Іnstagram оприлюднила нову світлину. Яка одразу ж сподобалася тисячам фанатів зірки.

Іnstagram Тоні Матвієнко

На ній Тоня позує на фоні стіни кольору червоного вина. Для фото зірка обрала чорну толстовку з контрастним білим написом. Все це Тоня доповнила гулькою на голові, а щоб зробити фото більш позитивним зобразила смішну гримасу.
У підписі до світлини Тоня Матвієнко побажала всім яскравих та позитивних емоцій та не втрачати здоровий глузд.

"Людоньки, бажаю всім здравого глузду, яскравих емоцій та позитиву, терпіння", - написала зірка у підписі під фото.

Нагадаємо, що Тоня і Ніна Матвієнко показали, в чому зустрінуть Новий Рік. Ніна вирішила зустрічати Новий 2021 рік в кораловій сукні і стильних прикрасах, посипаних дорогоцінними каменями.

Як повідомляв портал Знай.uа, зять Матвієнко Арсен Мірзоян роздерся на снігу: "раскарячка" крутіше, ніж у Волочкової.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко опублікувала на своїй сторінці в соцмережі смішний ролик, на якому постала в ролі телеведучої на каналі M1.