Петро Мамонов - відомий російський музикант і актор, якого не впустили в Україну і заборонили в'їзд на територію держави на 3 роки.

Це сталося вчора, 5 грудня, в аеропорту "Бориспіль" під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини.

Читайте Знай в Google News!

Українські прикордонники зупинили двох громадян Російської Федерації і з'ясували, що ті незаконно раніше відвідували тимчасово окупований Крим. "Одним з них виявився російський рок-музикант, учасник групи "Звуки Му", актор і радіоведучий - громадянин М", - додали прикордонники.

Петро Мамонов особисто підтвердив відвідування ним Криму, літаючи туди з Москви і виступаючи з концертами в Ялті. З громадянкою Російської Федерації музикант прямував в Україну "в особистих цілях".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відвідування Криму підтвердив і сам Мамонов. На півострів він літав з Москви і виступав з концертами в Ялті. Відзначається, що Мамонов, разом з громадянкою РФ, прямував в Україну нібито в особистих цілях.

"Враховуючи всі обставини, співробітники Держприкордонслужби відмовили іноземцям у перетині кордону і обом на три роки заборонили в'їзд в Україну. Громадяни РФ вибули назад зворотним авіарейсом", - уточнили в Державній прикордонній службі України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, іноземець пограв з прикордонником у "рулетку": потрапити в Україну за $1000.

Як повідомляв "Знай.ua", українка пережила пекло заради заробітку - "Їла в церкві, а гроші висилала додому"

Знай.ua писав, щоб коханий не впізнав: іноземка зіпсувала свій паспорт заради поїздки до Харкова.