На Львівщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода у результаті якої загинуло троє людей.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляють у поліції Львівщини.
Так, стало відомо, що у четвер, 3 грудня, близько 06:00 години ранку на автодорозі «Львів-Луцьк» неподалік села Сабанівка Радехівського району трапилась аварія. Водій автомобіля «Ауді», 50-річний місцевий мешканець, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у мікроавтобус «Мерседес Спринтер». Відомо, що ним керував житель Рівненської області 35-річний чоловік.

Фото Національної поліції

У результаті зіткнення водій легковика загинув на місці події. Водій мікроавтобуса та його 56-річна пасажирка, також мешканка Рівненщини, отримали тілесні ушкодження, від яких померли у лікарні.
Наразі правоохоронці Львівщини за даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею – «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини та причини смертельної аварії.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підлітки зробили "кросівки" з хліба, поки українці оплакували Голодомор: цинічні кадри, від яких холоне кров.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження.

Також портал Знай.uа писав, що у Полтаві виправдали рестораторку, яка знесла 15-річного підлітка на зебрі: "був у комі, вмирав 2 місяці".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще