У молодого подружжя з Кропивницького народилася четверня. Тепер молоді батьки виховують четверо дівчаток. За 8 років роботи у перинатальному центрі де народжувала українка це перший випадок четверні.

Читайте Знай в Google News!


"Зараз ми їх вписуємо з вагою 2600 - 2700. Ну, трошечки плюс-мінус у кожної дівчинки. А народилися вони з вагою від 1760 до 1800 кг", - розповіла завідувачка перинатального центру.

Скріншот


Маленькі Діана, Мирослава, Вікторія та Єлизавета побачили світ на 32 тижні вагітності. За малечею місяць наглядали лікарі, а згодом їх повністю здоровими виписали з лікарні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Скріншот


"Ми вже зрозуміли, що батьки. Але ще не зрозуміли як воно так вийшло, що чотири дитинки. Але вже справляємося. З однією напевно було б дуже легко. Вони абсолютно різні, виявляється. Все добре. Дітки всі абсолютно здорові", - розповідають молоді батьки.

Скріншот


Молодій матусі з опікою над дітьми допомагають бабусі, так що молоде подружжя справляється з чотирма крихітками і вже мріє про власний будинок.

Нагадавши, Знай писав, що в пологовому відділенні лікарні святого Мартіна, що на Закарпатті, народилося двоє двійнят-два хлопчики і дві дівчинки.

Також Знай повідомляв, що Велика Копаня - село на Закарпатті, яке називають українською столицею близнюків. Тут 50 пар близнюків на 4000 жителів.

Нещодавно Знай передавав, що мешканка Бразилії завагітніла, але лікарі виявили не одного малюка і 5.