Львів'яни скаржаться на перевізника "Ліон - Транс", який обслуговує прилеглі села через регулярне не виконання умов договору.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Оксана Чаглій.

Так, львів'яни зазначили, що перевізник "Ліон - Транс" регулярно не виконує умови договору. З 12 обіцяних транспортних засобів, по факту курсує близько п'яти.

"Остання маршрутка на вихідні дні 17:30-18:00 в село в центрі, замість 21:30-21:40 згідно з графіком і умов договору. Інтервал явно не 15-20 хв, як зазначено в договорі, який ЛОДА погоджувала, а часами 40 хв, 1 година, а то і 2 години інтервалу.

Маршрутки бруднющі .. коронавірус нам не страшний, бо можна підчепити будь-яку іншу заразу. Водії хами, масок не носять. Враховуючи регулярне порушення умов договору, я б сказала на постійній основі, такого перевізника треба гнати з рейсу", - зазначила львів'янка у дописі.


Оксана Чаглій зазначила, що неодноразово зверталася до Губернатора Львівщини Максима Козицького аби розв'язувати цю проблему, проте жодної реакції з його боку так і не отримала.

"Скільки разів Львівська міська рада надсилала звернення до Львівської обласної державної адміністрації щодо тимчасового і постійного нового маршруту. Але ЛОДА і Козицький в танку, вони собі сидять у своїх кабінетиках і забили на людей, та ясно куди нам до них.
Ми втомилися подавати скарги, бо реакції ніякої. Ніхто не працює в цій площині, бо треба, питання за що зарплату отримують з наших податків ?", - написала Оксана Чаглій.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще


Також львів'янка зазначила, що ЛОДА не варто доводити людей до бунту, адже змінити перевізника не є великою проблемою. Тим паче, що на це є підстави у вигляді систематичного невиконання умов договору.

Скріншот