Новообрані депутати Львівської міської ради склали присягу. Про це розповіли виданні "Четверта студія".

Повідомляється, що новообрані депутати Львівської міської ради склали присягу під час сесії 24 листопада. На засідання були присутні 34 депутати.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з рішенням ТВК, оновлена міська рада Львова має розпочати роботу в день проведення першого засідання 24 листопада.

Засідання Львівської міської ради, фото: Четверта Студія
Засідання Львівської міської ради, фото: Четверта Студія
засідання Львівської міської ради, фото: Четверта Студія

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше координатор організації "ОПОРА" у Львівській області Тарас Радь розповів, що проведення першої сесії міської ради було заплановано на іншу дату, однак її перенесли.

"Наскільки мені відомо, до Львівської міської територіальної комісії надійшла скарга від низки депутатів майбутньої ЛМР, зокрема від ЄС, про порушення законодавства в частині призначення першої установчої сесії новообраної ЛМР. Попередньою датою першої сесії було 27 листопада. На основі цієї скарги Львівська міська територіальна комісія змінила своє рішення і постановила провести установчу сесію 24 листопада, за умови наявності 2/3 новообраного депутатського корпусу. Така кількість є, і тому ця сесія відбудеться, правда, в неповному складі. Тому що певні кандидати пишуть відмову від депутатства, знаю точно про 5 таких випадків" - сказав Тарас Радь.

Варто зазначити, що 23 листопада мер Львова Андрій Садовий назвав рішення про перенесення першого засідання міської ради з 3 грудня на 24 листопада — спробою узурпувати владу у Львові.

Засідання Львівської міської ради, фото: Четверта Студія
Засідання Львівської міської ради, фото: Четверта Студія
засідання Львівської міської ради, фото: Четверта Студія

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко звернувся до киян через масове тестування

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кернес повертається до Харкова, названа дата

Також, "Знай.uа" писав, що мером Дрогобича став Кучма