У Львові під час місцевих виборів жінка підпалила свій бюлетень.

Читайте Знай в Google News!

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у Львові співробітники Шевченківського відділу поліції склали адмінпротокол за ст.212-23 (Пошкодження, приховування, знищення свого виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі або винесення його за межі приміщення для голосування) Кодексу України про адміністративні правопорушення на мешканку Львова, яка підпалила свій бюлетень для голосування.

Поліція, фото, соціальні мережі
Поліція, фото, соціальні мережі


Також варто зазначити, що у Дрогобичі представник однієї з дільничних виборчих комісій перебував на дільниці у нетверезому стані. Через це місцеві правоохоронці склали адміністративний протокол за ст.179 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці закликають громадян та учасників виборчого процесу неухильно дотримуватись публічного порядку та карантинних обмежень, не порушувати виборче законодавство на виборчих дільницях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова