На Львівщині у Дрогобичі 22 листопада відбувся другий тур місцевих виборів. Перемогу здобув Кучма.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє"ВАРТО — Галицькі новини".

На виборах міського голови Дрогобича, які відбулися 22 листопада перемагає чинний мер Тарас Кучма.


Відомо, що за Кучму віддали свої голоси 13 109 виборців, тоді як його суперника самовисуванця Андрія Веселого підтримали 12 542 людини. Всього у виборчому процесі взяли участь 25 922 жителі Дрогобича.

Нагадаємо, що народний депутат від "Європейської солідарності" Олег Синютка привітав Андрія Садового з перемогою в мерській гонитві.

"Вітаю Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах! Сподіваюся, що обіцянки, які почули львів'яни, не були передвиборчими технологіями, а стануть реальними змінами в житті громади Львівської ОТГ", - зазначив Синютка у своєму повідомленні.

Зазначимо, що станом на 9:00 понеділка, 23 листопада, районні ТВК опрацювали 97,5% протоколів з виборчих дільниць Львівської ОТГ. Судячи з результатів, Андрій Садовий отримує 61,5% голосів виборців, а Олега Синютку підтримало 36,1% жителів Львівської ОТГ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що за результатами екзит-полів у другому турі виборів мера Львова, які відбулися в неділю, 22 Листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова