У супермаркеті під Львовом продавщиці самостійно затримали грабіжника-рецидивіста до приїзду поліції.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Львівської області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в одному з магазинів міста Пустимити Львівської області в четвер, 19 листопада. За повідомленням, що надійшов в поліцію, стало відомо, що невідомий чоловік вкрав предмети побутової хімії і намагався втекти.

Однак, на шляху зловмисника стали 3 продавщиці, які спробували його затримати власними силами. Одну з продавщиць (21 рік) чоловік вдарив у живіт – вона отримала тілесні ушкодження. Але жінки не здалися-поки двоє тримало зловмисника, третя викликала поліцію.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Поліція, фото, соціальні мережі
Поліція, фото, соціальні мережі

По затриманню злодія поліцейські встановили, що 48-річний житель одного з сіл району вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, намагаючись піти з магазину, не розплатившись за товар.

За фактом події слідчі Пустомитівського ВП під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №3 відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 15 та частини 2 статті 186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення строком від 4 до 6 років. На даний момент зловмисник перебуває у виправній установі.

Поліцейські подякували продавщиц за сміливість і відвагу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові патрульні поліцейські врятували життя важкохворій жінці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові п'яні дружки Порошенка влетіли в під'їзд на позашляховику.

Також Знай.иа писав, що у Польщі під час затримання копами помер українець.