У Львові орудує банда дівчат-злодюжок, які на вулиці грабують перехожих.

Про це написала львів'янин Орест Цибрівський на сторінці спільноти Л.О.В.Ц.І. у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові кілька дівчат потрапили у поле зору городян через причетність до скоєння кишенькових крадіжок.


«Площа Галицька, навпроти пам’ятника Королю Данилу, на зупинці орудує банда кишенькових чортиць. Будьте обережні», – зазначається у дописі Ореста Цибрівського, де оприлюднено світлини дівчат, яких підозрюють у кишенькових крадіжках.

Фото: ФБ/Орест Цибрівський


До того є у коментарях місцеві жителі зазначили, що ці особи не одноразово були помічені за скоєнням крадіжок. Львів'яни сподіваються, що найближчім часом правоохоронці розв'яжуть проблему з бандою крадійок.

Фото: ФБ/Орест Цибрівський

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві живе сім'я переселенців, в якій дитина страждає невиліковним генетичним захворюванням. Мати хлопчика не здається, знаючи, що врятувати дитину неможливо.

Також Знай повідомляв, що прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції і посилила покарання матері, яка приховала свою вагітність, народила, а потім задушила дитину.

Нещодавно Знай передавав, що 25 вересня 2016 року в Дніпрі були застрелені співробітники Національної поліції Артем Кутушев і Ольга Макаренко.