Мер Львова Андрій Садовий є одним з найвідоміших українських політиків. Ось уже 14 років він є мером у рідному місті.

Практично всі місцеві знають, де знаходитися будинок мера і спеціально приїжджають, щоб хоча б зовні подивитися на те, як живе Андрій Садовий. Також політик у своєму будинку приймає закордонних гостей, передає "ЖВЛ".


Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно. Тут у кожного з його п'ятьох дітей є власна кімната, а також з ними в будинку живе невелика собачка, а на вулиці, просто у дворі на стовпі встановлена ікона Діви Марії, яка захищає будинок від поганої енергетики. Двічі на будинок політика здійснювали напад і навіть стріляли з гранатомета. Андрій вірить - ікона допоможе відвести злі думки і злих людей.


Всередині будинку Андрія досить звичайний ремонт, без дорогого інтер'єру. Все, чим обставлений будинок - виключно українського виробництва. Від великої меблів і до посуду. Навіть в холодильнику все своє - сир, варення, яйця.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Садовий розповів, що зараз практично нічого не заробляє. Після того як він захопився політикою весь свій бізнес віддав дружині, тому вона забезпечує дітей і сім'ю. А свою мерську зарплату він може витратити на заправку автомобіля або на каву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова