На Львівщині вже другий тиждень тривають пошуки безвісти зниклого молодого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив координатор спільноти «Варта 1» Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що на Львівщині розшукують безвісти зниклого громадянина Кецко Богдана Петровича, 1991 року народження. Відомо, що мешканець села Ставки, Яворівського району, Львівської області 30 жовтня вийшов з дому та не повернувся. Наразі на зв'язок чоловік не виходить, телефон зниклого відімкнений.

Кецко Богдан Петрович


Варто зазначити, що безвісти зниклий хворіє психічними розладами. На момент зникнення чоловік був одягнений у штани бордового кольору, оранжеву олімпійку та шкіряні туфлі.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або за номерами телефонів 0674988386, 0966203417, 0970553974. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка. Не будьте байдужими.

Скріншот

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся.