Львів'яни почали бити на сполох, через те, що на одній з вулиць міста почали демонтовувати історичну бруківку.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Іван Сварник.

Так, стало відомо, що у середу, 4 листопада у Львові з’явилася ще одна вулиця, звідки демонтують бруківку – Парфановичів (бічна Личаківської, навпроти військового шпиталю). При цьому львів'яни зазначили, що ця бруківка була в гарному стані та не виглядала аварійною.

Скріншот

Читайте Знай в Google News!


"Забирають також кам’яні бордюри, акуратно складають на палети. Покриття зовсім не було аварійним, як видно в нижній частині світлини, бруківка якісна, як і бордюри", – зазначається у дописі, де також оприлюднено світлини з місця події.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Нагадаємо, що раніше у Львові з вулиці Степана Бандери зняли бруківку. Наразі знята бруківка з цієї вулиці зберігається на бічних вулицях.

Львівська бруківка з вулиці Бандери ,фото 4studio


За проєктом тут передбачено забезпечити дві смуги для руху транспорту, а також повноцінну велосипедну інфраструктуру. Варто зазначити, що бруківка залишиться, нею замостять 80% дороги. Лише невеликі смуги для коліс авто будуть із римського каменю, аби було менше шуму, а велодоріжки — з асфальту, для зручності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірус може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.