У Львові з-під домашнього арешту втік озброєний рецидивіст, чоловік зрізав електронний браслет та втік.

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.

Так, стало відомо, що у вівторок, 3 листопада, у поліції повідомили про розшук озброєного рецидивіста. Тиждень тому, 28 жовтня, неодноразово засуджений за розбій 33-річний львів’янин Олексій Яблочко зрізав електронний браслет з ноги та втік з квартири на вул. Таджицькій.

Читайте Знай в Google News!

Варто зазначити, що чоловік намагався втекти ще 27 жовтня, однак його дружина сама зателефонувала до поліції і повідомила, що чоловік хоче зрізати електронний браслет та втекти. Тоді поліцейським вдалося швидко затримати зловмисника.

Фото Національної поліції


За розбій Олексій Яблочко мав перебувати під нічним домашнім арештом, такий запобіжний захід постановили у Франківському районному суді Львова. Однак навіть під час перебування під арештом злочинець зумів ще кілька разів обікрасти магазини у Личаківському районі.

Олексій Яблочко є злісним рецидивістом та наркозалежним. Йому 33 роки, з яких 13 років він просидів у в’язниці.

Поліція активно розшукує злочинця в районі вулиці Пасічної та на Тракті Глинянському. Чоловік є озброєним, має при собі ніж. Чоловік зростом близько 180 см, має безліч татуювань на тілі. Носить темну куртку з капюшоном, на пальцях правої руки має також татуювання у вигляді перснів. Якщо помітите цього чоловіка, то повідомте на спеціальну лінію 102.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі поліцейські затримали одесита, який пограбував знімну квартиру.

Також Знай писав, що 27 жовтня, у Львові двоє чоловіків пограбували 20-річного молодого чоловіка, вирвавши з рук мобільного телефону.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині під час пограбування будинку зловмисники жорстоко вбили господаря.