Незабаром у Львові у школах та дитсадочках почнуть працювати басейни.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Так, стало відомо, що до кінця 2020 року у львівських школах та дитячих садках почнуть працювати 19 басейнів. Загалом в освітніх закладах міста є 28 басейнів, але деякі з них наразі ремонтують. У Львові в школах та садочках триває ремонт басейнів. Наразі ремонтують 3 з них – у школах № 29, 72 та 86.

У Львові до кінця 2020 року працюватимуть 19 басейнів у закладах освіти Фото: 24tv


У пресслужбі Львівської міськради зазначили, що управління освіти активно працює над відновленням басейнів у школах та дитячих садках міста. Всього у львівських закладах освіти є 28 басейнів. Але працює лише 18 – 15 діють у школах та 3 – в дитсадках.

"Зараз ми ремонтуємо ще 3 басейни: у школах № 29, № 72 і № 86. У школі № 29 плануємо завершити роботи до кінця 2020 року. Два інших відкриють вже у 2021 році", – розповіла головна освітянка міста Зоряна Довганик.

Управління освіти готує 7 проєктно-кошторисних документацій для того, щоб відновити усі інші басейни у львівських навчальних закладах. У школі № 83 вже навіть оголосили торги.

Варто зазначити, що у місті планують створити відкриті басейни у школах № 67 та 100.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Кличка заговорили про підвищення ціни на проїзд у транспорті: "Чистий фейк"

Також портал Знай.uа писав, що метро в Харкові "пішло в мінус" на 230 мільйонів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Львів заполонили комунальники Садового зі шлангами - купають, як перед весіллям.