У Львові комунальники дезінфікують вулиці, тротуари та зупинки громадського транспорту.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Так, стало відомо, що у Львові комунальні служби Львова продовжують роботи з миття і дезінфікування вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту.

Варто зазначити, що крім прибирання у Львові продовжують слідкувати мобільні бригади. На порушників складають протоколи. До складу таких мобільної групи входять представники поліції, Держспоживслужби, управління надзвичайних ситуацій, представники відділу соціально-економічного розвитку, Муніципальної варти.

Фото: Львівської міської ради


«Продовжуємо проводити дезінфекцію вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту. Крім того, на вулицях працюють порохотяги і водовозки. У місті працює громадський транспорт — автобуси, трамваї і тролейбуси. Двічі на день транспорт дезінфікують, а водії забезпечені засобами особистого захисту.

Також у нас створені мобільні бригади, які перевірять дотримання умов карантину і магазинах, супермаркетах, торгових ринках.", — повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.