Чинний мер Андрій Садовий запропонував дебати своєму конкуренту Олегу Синютці.

Про це Садовий повідомив у фейсбук.

Так, на перегонах на посаду міського голови Львова лідирують два кандидати — Андрій Садовий та Олег Синютка. Станом на 16:00, 26 жовтня за даними підрахунку голосів розрив між основними кандидатами на посаду мера Львова скоротився до 7%.

"В другому турі, коли відомі два фіналісти, дебати безумовно, повинні відбутись", - зазначив Андрій Садовий.

Фото: Теледебати між Кошулинським та Садовим в 2015 році


Також Садовий відзначив, що сподівається, що його конкурент готовий до конструктивної розмови. Чинний мер впевнений, що тільки там львів'яни зможуть обрати гідного переможця.

"Сподіваюсь, пан Синютка також готовий до конструктивної розмови, а не того, що ми бачили впродовж останніх місяців.Час і місце — до обговорення.

5 років тому в другому турі ми дебатували з тодішнім фіналістом Русланом Кошулинським. Попри все, вважаю, що дебатували гідно і з повагою один до одного. Тоді дебати організував нейтральний майданчик — Суспільне телебачення. Мене такий формат влаштовує", - додав Садовий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькому хитрий виборець навішав локшину на вуха спостерігачам: "У мене в телефоні".