У Львові комунальники побілили стіни та стелю у під’їзді, однак після їхнього «ремонту» вхідні двері мешканців будинку виявилися заляпаними фарбою. Відмивати її ніхто не поспішає, повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Повідомляю про роботу ЛМР, нашого мера та ЛКП Сяйво. Провели ремонті роботи в під’їзді , пошкодили майно мешканців - двері повністю заляпані фарбою. Неодноразові звернення в ЛКП та на гарячу лінію не дають жодних результатів. Навпаки, ЖЕК нахабно відповідає, що виправляти нічого не буде, а гаряча лінія переадресовує все в ЖЕК. Замкнуте коло. Прекрасна робота перед виборами нашої діючої влади», - пишуть обурені мешканці будинку.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

«От проблема, знаєте - нас що не поцілуй, все не туди, не роблять ніфіга – погано, роблять теж не те. Може вони ще мали Вам дома помити, бо пилюка налетіла?», «Вам надали послугу ремонту, а послуги клінінгу оплачуйте і получайте в чому проблема, пишіть заяву на ім'я начальника ЖЕК щоб прибиральниця поприбирала Вам», «Ваші двері, і ви їх помийте, погана з вас господиня», «Який ЖЕК? Жінко, дзвоніть на Урядову гарячу лінію! Це компетенція Уряду! Двері самі не миються!!!», - відповідає їм дехто.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«У нас теж ремонт в під'їзді. Але заздалегідь була об' ява з проханням обгорнути двері плівкою», «Так позахлюпували і у нас... Сусід прийшов під шофе і охрінів від побаченого, чи дійсно він до свого дому прийшов. Я довго ще сміявсь з побаченого», «Вам ще поштові скриньки пофарбують такою фарбою, що 2 тижня сохнути буде. Коротше, всі будуть в фарбі...», - додають інші «жертви» комунальників.

«Дякую Всім а коментарі. Мій пост про те, що хочу отримувати якісні послуги за свої гроші. Для тих, кому підходить як є, щоб робили як небудь, то йдіть і мийте під'їзди, двері, прибирайте двори, їздіть у брудних маршрутках», - відповідає авторка допису.

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею - продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа , Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.